LIMSHOME

0742 396 248

0730 698 496

office@limshome.ro

Depozit online 

cu vânzare en-gros și en-detail

Misiunea noastră, de a furniza servicii și produse de ce mai bună calitate la cele mai accesibile prețuri din piață. Oferim o gamă forte diversificată de produse pentru construcția și amenajarea de garduri, solarii precum și pentru orice alte lucrări de construcții. Prețurile afișate conțin TVA iar transportul este GRATUIT oriunde în țară până în fața casei!

LIVRARE RAPIDĂ

Transport gratuit indiferent de cantitatea comandată

SUPORT TELEFONIC

Suntem activi și dornici să te ajutăm. Apelează-ne cu încredere

GARANȚIA CALITĂȚII

Garantăm calitatea tuturor produselor comercializate

Despre noi

Cine suntem

LimsHome are ca principal obiect de activitate producția și comercializarea de produse metalurgice . Prin activitatea desfașurată de-a lungul timpului LimsHome are un număr mare de clienți, printre care mari distribuitori , importanți consumatori finali și principalele firme de construcții.

Portofoliu de produse

Gama de produse oferite este deosebit de variata, cuprinzind produse metalurgice precum si o diversitate de materiale de constructii: plasa sudata zincata, plasa sudata zincata plastifiata, plasa impletita zincata, sarma zincata, plasa Rabit, panouri gard zincate, cuie tabla, cuie constructii, cuie, tinte scoabe, sarma moale neagra, sipca metalica zincata, sipca metalica prevopsita, tabla cutata prevopsita, tabla cutata zincata.

Deviză

Facem eforturi susținute, în beneficiul clientului, să oferim cele mai accesibile prețuri din piață dar și dintre cele mai bune produse și servicii.

Țeavă Pătrată

Profile goale de secțiune pătrată formate la rece din benzi laminate la cald. Țeava pătrată are o arie foarte larga de folosire, începând de la uz general gospodăresc, civil, industrial, etc. Din țeava pătrată se pot confecționa diverse: porți, garduri, rame, rafturi, cadre, părți mașini utilaje, șasie, schelete, hale; în general confecții și construcții metalice.

Standarde de fabricație: EN 10219 / EN 10305-5
Calitate oțel: S 235, S 275, S 355

Țeavă Rotundă

Țevile rotunde de construcții se utilizează la construcția de solarii, stâlpi de gard, schele, cadre metalice, întărituri, susțineri, confecții și construcții metalice diverse, elemente de design pentru confecții metalice.

Standarde de fabricație: EN 10219
Calitate oțel: S 235, S 275, S 355

Țeavă Rectangulară

Din gama larga de produse metalurgice distribuite de Limshome, țeava rectangulară are o arie foarte largă de folosire, începând de la uz general gospodâresc, civil, industrial, etc. Din țeava rectangulară se pot confecționa diverse: porți, garduri, rame, rafturi, cadre, părti masini utilaje, șasie, schelete, hale; în general confecții și construcții metalice.

Standarde de fabricație: EN 10219 / EN 10305-5
Calitate oțel: S 235, S 275, S 355

Garduri ieftine

Comercializăm garduri ieftine din plasă împletită, plasă sudată, panouri bordurate, panouri beton, plasă rapitz, sârma ghimpată, șipcă metalică prevopsită și zincată de diferite dimensiuni. Sunt soluțiile ideale pentru un gard ieftin dar de durată.

Plasa împletită
Plasă sudată
Panouri bordurate
Șipcă metalică prevopsită/zincată
Panou beton (tip Buzău)
Plasă Rapitz
Sârmă ghimpată

Telefon:

0742 396 248

0730 698 496

Email:

office@limshome.ro

Adresă:

Vadul Sacalelor, Galați, România

Social:


Contact Lims Home SRL